JM School Tools - шаблон joomla Авто

Povodom obeležavanja Dan škole, 04. 03. 2015. god. za vreme 3. i 4. časa pre podne i 1. i 2. časa posle podne, za učenike mlađih razreda održana je priredba „Ljubav je najveće čudo“.

 

Scenario za program napisala je prof. verske nastave Petra Kovač, a u organizaciji su pomagali profesori srpskog jezika Mirjana Terzić i Bogdan Paunović, prof. verske nastave đakon Dragan Milovančević, dok je učiteljica Mirjana Glišić sa učenicima 4. razreda pripremila Srpsko kraljevsko kolo.

U programu su učestvovali učenici 4. razreda: (iz odeljenja 4/1) Mina Đoković, Sara Žižović, Matija Kaplarević, Sergej Jeremić, Mihailo Nikolić i Vukašin Simeunović; (iz odeljenja 4/6) Minja Đelkapić, Jana Karadžić, Aleksa Miletić i Dimitrije Ratković.

Škola je, oduvek bila, kuća znanja, ljubavi i vaspitanja. Lako je naučiti slova, još lakše da se prebroje novi drugari, oduzme od svoje užine i podeli sa njima. U životu nas čekaju teže lekcije koje ne možemo naći u udžbenicima, lekcije koje moramo sami naučiti, bez pomoći učitelja. Kada naučimo da čitamo šta to piše u srcu i očima naših drugara i nas samih postaćemo mudriji i bolji.


Fotografije možete pogledati ovde.

Veroučitelj

Petra Kovač