JM School Tools - шаблон joomla Авто

Obrazovne platforme „eZbirka“ i „Završni ispit“ pružaju mogućnost pripreme učenika osnovnih škola za polaganje Završnog ispita i mogu se koristiti na različitim vrstama modernih uređaja (personalnim računarima, tabletima, prenosivim računarima i pametnim telefonima).

Obrazovna platforma „eZbirka“ na adresi: http://ezbirka.matf.bg.ac.rs i predstavlja elektronsku zbirku zadataka iz matematike za učenike starijih razreda osnovne škole. Zbirka sadrži preko 12.000 zadataka sa rešenjima, grupisanih po razredima i oblastima.  Takođe, učenici mogu raditi zadatke i slati nastavnicima rezultate rada, kao i povratne informacije o težini zadataka, komentare, pitanja, utiske itd.

Obrazovna platforma „Završni ispit“ na adresi: http://zavrsniispit.matf.bg.ac.rs sadrži zadatke iz matematike i srpskog jezika namenjene učenicima koji se spremaju za polaganje Završnog ispita. Zadaci su grupisani po oblastima i nivoima. Učenici imaju mogućnost da provere i unaprede svoje znanje rešavajući različite probne testove završnog ispita, kao i da vežbaju zadatke iz tačno određene oblasti i sa tačno određenog nivoa.