JM School Tools - шаблон joomla Авто

Priredbe

Ema Martinović, Margita Jakovljević, Viktor i Tadija Tripković zabavljali su mališane iz vrtića Leptirić povodom obeležavanja Dečije nedelje. Muziciranjem na klaviru, flauti, klarinetu i gitari, ulepšali su pre podne deci, ali i njihovim vaspitačicama. Uz poznate numere vreme je proletelo, a kako su sami domaćini istakli, veselimo se nekim buduim druženjima uz pesmu i igru.

Fotografije možete videti ovde.

 Kao i do sada, na početku svake nove školske godine, novu generaciju đaka prvaka dočekali su na najleši i najsrdačniji način njihovi nešto stariji drugari iz drugog razreda. U holu Škole za nove školarce kao znak dobrodošlice oni su odigrali prigodnu dramsku predtsavu "Čudesan san". Bilo je tu i smeha, i šale, i pesme, i igre nakon čega je usledila prozivka i upoznavanje novih školaraca sa svojim učiteljicama. Neka je svima njima srećan i uspešan početak školovaw i druženja!

 

Povodom stogodišnjice proboja Solunskog fronta, u OŠ „Sveti Sava“, 29. oktobra 2018. godine, održana je svečana priredba. Ona je realizovana u saradnji sa učenicima i kolegama iz OŠ „Dr Dragiša Mišović“. Čitani su odlomci iz iz sećanja srpskih ratnika, učesnika u ovim događajima, ali i beleške iz ratnih dokumenata, dnevnika, saopštenja i naredbi kako savezničkih, tako i neprijatelјskih vojskovođa i vladara. Događaji koji su neposredno prethodili proboju, sam proboj, ali i ono što je sledilo nakon njega, zauzelo je najviše mesta u ovom svečanom podsećanju. Čule su se i dobro poznate pesme koje su tematski i motivski najviše vezane za to slavno vreme srpske istorije.